• LOCATION
    No.238 Selatan Tongbai Jalan, Zhongyuan District, Zhengzhou, Cina
  • nelepon AS
    + 86-13526863785
  • timing
    Mon-Jum: 9: 00 am-6: 00pm (Tulung ninggalkeun urang pesen dina waktos nonworking)
  • Motor crushing daur ulang garis producton

    Motor crushing daur ulang garis producton

    jéntré produk

    video

    Tags produk

    Motor Crushing Line Produksi daur ulang
    lumaku wengkuan:
    stator motor, motor rotor, trafo Leutik, klep, méteran Cai, Kuningan campuran plastik, tambaga lianna, beusi sarta campuran plastik.
    Téhnologi Perkenalan:
    Motor crushing garis produksi daur ulang utamana dipaké pikeun daur ulang besi tua logam tina tambaga, beusi sarta plastik. Urang naksir bahan kahiji, sarta misahkeun nu tembaga, beusi, palastik via Sistim separation magnét sarta gravitasi.

    Kaunggulan:
    1. perenah parabot anu lumrah, tiasa ngadamel rupa-rupa bahan, efisiensi ékonomi luhur kalawan kapasitas badag.
    2. Hammer crusher kalawan-speed tinggi, anu bulk bahan kakuatan tinggi bisa pinuh sarta gancang pegat.
    3. kamampuan ngolah Strong, operasi stabil
    4. gelar Tinggi automation, dahar seragam jeung koordinasi
    5. The wilah dijieun tina baja alat husus, nu leuwih awét sarta sturdy
    separation magnét 6. Multi-kanal ieu dipaké pikeun sistem panyabutan Beusi, kalawan kekecapan separation tinggi
    7. kalawan sistim cooling, sangkan yakin parabot bisa tahan operasi beban tinggi
    8. kontrol jétu debu ku ngagunakeun alat-alat panyabutan debu

     

    nami

    model

    kakuatan

    (Kw)

    kapasitas

    (kg / h)

    wengkuan lumaku

    motor Stator

    motor rotor

    Motor Crushing Recycling

    jalur keur ngahasilkeun barang

    DJ-650

    72

    800-1500

    φ≤100mm ,

    (H) ≤25mm

    φ≤40mm ,

    sumbu  φ≤10mm

    DJ-800

    92

    1000-2000

    φ≤150mm ,

    (H) ≤35mm

    φ≤60mm ,

    sumbu  φ≤15mm

    DJ-2000

    115

    1500-3000

    φ≤200mm ,

    (H) ≤ 50mm

    φ≤80mm ,

    sumbu  φ≤20mm

    DJ-5000

    350

    4000-6000

    φ≤260mm ,

    (H) ≤ 70mm

    φ≤100mm ,

    sumbu  φ≤25mm

    Sateuacan & nbsp; Processing:

    69cbeeebff96be50



  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

      WhatsApp Online Chat !