• LOCATION
    No.238 Selatan Tongbai Jalan, Zhongyuan District, Zhengzhou, Cina
  • nelepon AS
    + 86-13526863785
  • timing
    Mon-Jum: 9: 00 am-6: 00pm (Tulung ninggalkeun urang pesen dina waktos nonworking)
  • Circuit Board daur ulang Line

    Circuit Board daur ulang Line

    jéntré produk

    video

    Tags produk

    Circuit dewan parabot ngadaur mulang

    Lingkup aplikasi:

    Hal ieu dipaké pikeun misahkeun logam jeung nonlogam dina bahan, kayaning papan circuit runtah, CCL, papan circuit, bit jeung buah, sarta recovering logam jeung bubuk résin dina bahan maranéhanana.

    Fitur pakakas:

    1. Sakabéh garis assembly ngagunakeun programming calakan kontrol otomatis tur lalaki-mesin panganteur touch layar purwakarta, jadi yén sanajan nyoco tina sakabéh garis produksi jeung ngagabung karya bisa kabiruyungan.

    2. Struktur Compact, perenah lumrah, kinerja stabil, perlakuan ngurangan bising tina parabot crushing.

    3. Bagian crushing migunakeun shredding, smashing na crushing prosés, jeung sirkulasi cooling cai anu dipaké di jero sarta luar chamber crushing.

    4. Pake négatip Sistim tekanan dahar jeung sistem panyabutan lebu pulsa mun purify lingkungan berpungsi.

    5. Bagian asihan adopts proporsi asihan digabungkeun jeung Pilihan ati statis, supados laju recovery logam bisa ngahontal nepi ka leuwih ti 99%.

    Final Products:

    Waste PCB Recycling Plant

     

    1 (1)

    aplikasi:

    1 (5)

    1 (6)

    1 (7)



  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

      WhatsApp Online Chat !