• LOCATION
    No.238 Selatan Tongbai Jalan, Zhongyuan District, Zhengzhou, Cina
  • nelepon AS
    + 86-13526863785
  • timing
    Mon-Jum: 9: 00 am-6: 00pm (Tulung ninggalkeun urang pesen dina waktos nonworking)
  • Paket médis Aluminium Plastik asihan Line

    Paket médis Aluminium Plastik asihan Line

    jéntré produk

    video

    Tags produk

    aluminium médis alat misahkeun pakét palastik

    Lingkup aplikasi:

    Ieu cocog jeung separation fisik aluminium sarta plastik pakét pangan, tablet aluminium-plastik bahan kemasan, scraps aluminium-plastik sarta sagala rupa bahan komposit aluminium-plastik.

    fitur struktural:

    1. Purwakarta kontrol otomatis kalawan layar operasi manual, pastikeun bahan merata nyoco salila sakabéh garis produksi.
    1. Struktur kompak, perenah lumrah, kinerja stabil, noise Low.
    1. Prosés crushing na grinding dilengkepan mesin cooling cai sirkulasi, nu nyingkahan lebur plastik atanapi discoloring alatan suhu luhur sanggeus operasi lila pakakas anu.
    1. crushing fisik, grinding sarta metoda separation éléktrostatik nyortir nu aluminium sarta plastik. Éta padika lingkungan sarta ramah separation nu diganti apotik kimia separation aluminium-plastik aslina.
    2. Sakabéh garis produksi anu dilengkepan collector lebu pulsa, sahingga ngamurnikeun rohangan gawé. \
    3. Laju misahkeun pangluhurna aluminium sareng plastik bisa ngahontal leuwih ti 99.9%.
    1. Alat-alat bisa ngaropéa nurutkeun sarat kapasitas para nasabah '.

     

    model

    kakuatan

    (Kw)

    misahkeun laju

    (%)

    efisiensi Koléksi debu

    (%)

    Kaluaran

    (kg / h)

    dimension sakabéh

    (Mm)

    beurat

    (kg)

    Piara-300

    70

    ≥99%

    ≥99.5%

    200-300

    7500 * 6000 * 4200

    6500

    Piara-600

    115

    500-600

    9500 * 7500 * 4200

    7800

    Piara-800

    215

    700-800

    11500 * 8000 * 4200

    12800

    Raw waste:

    initpintu_副本

    Final Products:

    Waste Medical Package Recycling Plant

      Final product



  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

      WhatsApp Online Chat !