• LOCATION
    No.238 Selatan Tongbai Jalan, Zhongyuan District, Zhengzhou, Cina
  • nelepon AS
    + 86-13526863785
  • timing
    Mon-Jum: 9: 00 am-6: 00pm (Tulung ninggalkeun urang pesen dina waktos nonworking)
  • komponén éléktronik mesék Mesin

    komponén éléktronik mesék Mesin

    jéntré produk

    video

    Tags produk

    Runtah circuit dewan komponén éléktronik mesin mesék:

    Lingkup aplikasi:

    Mesék sarta misahkeun tina substrat sareng komponenana éléktronik tina rupa-rupa dipiceun papan panerapan rumah tangga circuit.

    fitur struktural:

    1. Circuit dewan komponén éléktronik scraper conveyor: eta diwangun tina tungku panyabutan tin, mesin otomatis mesék, haseup lebu otomatis tur sistem kempelan lebu, platform conveyor, mesék kamar sarta bagian kadali listrik, a gelar luhur ti automation pakakas anu, ngaganti mesék manual, shorten waktu mesék, jeung panutup wewengkon leutik, jeung sajabana

    dewan 2. Circuit suhu luhur komponén éléktronik mesék mesin: bak jero tina circuit board suhu luhur mesin mesék ngagunakeun No. 45 plat baja anti skid 6mm-kandel, jeung témbok luar ieu insulated jeung katun insulating pikeun nyegah macet tina hawa jeung téhnologi produksi pakait; aman jeung dipercaya, kinerja stabil, awét sarta séjén ciri, nganggo alat pemanasan otomatis kontrol otomatis hawa, suplai hawa kapaksa sarta flameout kontrol timer ignition, sarta nyetél pelestarian memori otomatis tina hawa per waktos. Ieu mangrupa alat idéal indispensable di wewengkon produksi industri circuit board éléktronik.

     

    designation

    model

    Kakuatan (kw)

    dimension éksternal (mm)

    Kuantitas (set)

    Beurat (kg)

    tungku panyabutan tin

    Sy-600

    3.2

    650 * 450 * 750

    2

    85

    mesin mesék otomatis

    Sy-750

    1.5

    6500 * 1100 * 1700

    1

    1250

     

    model

    Lingkup suhu (℃)

    Speed ​​(r / mnt)

    Kakuatan (kw)

    dimension éksternal (mm)

    Beurat (kg)

    Sy-80-90

    25-300

    5-60

    3,75

    1680 * 980 * 1420

    585

    Sy-90-110

    25-300

    5-60

    4,75

    1880 * 1080 * 1580

    870

    1 (8)1 (1)1 (3)



  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

      WhatsApp Online Chat !