• LOCATION
    No.238 Selatan Tongbai Jalan, Zhongyuan District, Zhengzhou, Cina
  • nelepon AS
    + 86-13526863785
  • timing
    Mon-Jum: 9: 00 am-6: 00pm (Tulung ninggalkeun urang pesen dina waktos nonworking)
  • Netes Botol silika gél -Plastic asihan Equipment

    Netes Botol silika gél -Plastic asihan Equipment

    jéntré produk

    video

    Tags produk

    Silika gél -plastic asihan alat

    Lingkup aplikasi:

    Ieu utamana dipaké pikeun asihan tina silika gél, karét sareng plastik dina plastik tetep panerapan runtah rumah tangga plastik, PP plastik sarta silika gél dina botol médis infusion na kantong infusion, jar batré runtah sarta colokan gél silika, plastik sarta silika gél di bahan ditumbuk listrik lianna.

    fitur struktural:

    1. asihan fisik, No polusi ka lingkungan; béaya rendah tina pamakéan énérgi peralatan sarta operasi.

    2. Komponén inti parabot nu diimpor, ensured katepatan jeung reliabilitas nu alat-alat asihan; The purwakarta kontrol bagian kalawan layar operasi manual ngajadikeun operasi gampang.

    3. Bagian jero nu kontak kalayan materi adopts stainless steel sarta plating Chrome, nu ngaronjatkeun akurasi asihan na prolongs kahirupan layanan pakakas anu.

    4. Maké gesekan eunteung jeung bouncing tiori, anu plastik, silika gél jeung karét anu akurat dipisahkeun, sarta purity asihan pangluhurna bisa ngahontal leuwih ti 99%.

    5. dilengkepan Sistim adjustable otomatis dahar, Sistim ngangkat bahan, sistem asihan, bahan balik otomatis tur produk discharging Sistim ahir, sakabeh tutuwuhan bisa dioperasikeun ku ngan hiji jalma.

     

    model

    kakuatan

    (KW)

    Kaluaran (KG / H)

    asihan laju

    (%)

    Gemblengna dimension

    (MM)

    beurat

    (KG)

    PSR-1250

    9,5

    600-1000

    99

    5580 * 2280 * 4250

    3500

    PSR-1800

    12,5

    800-1200

    99

    5580 * 3150 * 4250

    4800



  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

      WhatsApp Online Chat !