• LOCATION
    No.238 Selatan Tongbai Jalan, Zhongyuan District, Zhengzhou, Cina
  • nelepon AS
    + 86-13526863785
  • timing
    Mon-Jum: 9: 00 am-6: 00pm (Tulung ninggalkeun urang pesen dina waktos nonworking)
  • Terpadu-tipe Tambaga Kawat Granulator

    Terpadu-tipe Tambaga Kawat Granulator

    jéntré produk

    video

    Tags produk

    Lingkup aplikasi:

    Crushing sarta misahkeun tambaga jeung palastik rupa tina kawat runtah / kabel;

    Pamisahan Tambaga, Beusi sarta aluminium ti ditumbuk Cu-Al radiator teh.

    fitur struktural:

    Struktur terpadu, wewengkon jajah leutik, gampang ngagunakeun sarta mindahkeun. Mémang gawéna pas kakuatan dina dina taneuh datar.

    Ieu adopts purwakarta kontrol kabinét, gampang beroperasi.

    Salaku bagian penting tina tambaga jeung misahkeun plastik, nu SEPARATOR graviti adopts proses gantung misahkeun aliran hawa Italia, sarta frékuénsi Geter tur bahan floating kakuatan suplai hawa bisa persis disaluyukeun nurutkeun bahan béda.

    Sistem crushing adopts SKD-11 alloy alat motong, karasa processing bisa ngahontal HR58. Bisa mastikeun sabeulah crushing lalawanan tinggi-ngagem ogé salaku tenacity tangtu salila karya. Dirancang salaku splayed struktur shearing séjén, ngajadikeun crushing leuwih gampang.

    Parabot dipaké pikeun crushing kawat listrik adopts sistem cooling cai ulah panas sarta lebur tina bahan salila jam lila berpungsi.

    Tutuwuhan lengkep pinuh enclosed, sarta dilengkepan ku canggih collector lebu pulsa, bisa nyegah polusi lingkungan éféktif.

    Laju recovery tambaga pakakas ieu ngahontal 99%, upami anjeun hoyong jang meberkeun asihan, SEPARATOR éléktrostatik urang bisa salajengna dumasar.

    spésifikasi:

    model Kakawasaan Crusher
    (KW)
    Power of Air conveying
    (KW)
    Power of Air separating
    (KW)
    Power of Dust Collector
    (KW)
    kapasitas
    (KG/H)
    beurat
    (KG)
    Gemblengna Diménsi (mm)
    CG400 15 / 0.75 + 2.2 0,75 100-150 1800 2000 * 1850 * 2600
    CG600 37 3 3,75 2.2 300-400 3500 4200 * 1900 * 3800

    2 (9)

    2 (10)



  • Saméméhna:
  • Teras:

  • WhatsApp Online Chat !