Ngeunaan urang - Henan Suyuan Lanning Co., Ltd
  • LOCATION
    No.238 Selatan Tongbai Jalan, Zhongyuan District, Zhengzhou, Cina
  • nelepon AS
    + 86-13526863785
  • timing
    Mon-Jum: 9: 00 am-6: 00pm (Tulung ninggalkeun urang pesen dina waktos nonworking)
  • 厂房 图片 1

    Henan Suyuan Lanning Téhnologi Co., Ltd salaku salah sahiji Cina ngarah panalungtikan sarta manufaktur parabot usaha téhnologi daur ulang runtah, Tempatna di zhengzhou, urang gaduh bisnis sakuliah 60 nagara sakuliah dunya. Urang nu éksportir kawentar kawat besi tua na kabel daur ulang garis produksi kayaning mesin sambungan kabel stripper na granulator kabel, garis produksi Runtah daur ulang motor, Tirus Runtah / karét daur ulang Equipment, Runtah Plastik Equipment daur ulang, alat-alat Runtah radiator daur ulang, Runtah circuit parabot dewan ngadaur mulang , runtah pakét ubar parabot daur ulang, seleting tambaga parabot daur ulang, mesin tambaga, kaléng didaur ulang garis, runtah kulkas garis daur ulang, besi tua garis produksi radiator daur ulang tur garis produksi badag skala séjén. Nyandak konsep "inovasi dina sains jeung téhnologi" jeung "perlindungan lingkungan", kami geus salawasna anut ka prinsip ieu sareng diajar konsep canggih bakti diri ka ngarancang, berkembang manufaktur perlindungan / runtah alat daur ulang lingkungan paling praktis jeung ongkos-éféktif .

    Urang ngekspor leuwih ti 5000 susunan parabot on dadasar keu. Recruit aplikasi téknologi canggih, palaksanaan manajemén kualitas ketat,-kualitas luhur sanggeus-jualan jasa, produk marketing di Rusia, Singapura, Malaysia, Thailand, Vietnam, Afrika Kidul jsb leuwih ti 60 nagara. Favored ku konsumén di imah na mancanagara sarta gelar luhur ti evaluasi.

     

     


    WhatsApp Online Chat !