• LOCATION
    No.238 Selatan Tongbai Jalan, Zhongyuan District, Zhengzhou, Cina
  • nelepon AS
    + 86-13526863785
  • timing
    Mon-Jum: 9: 00 am-6: 00pm (Tulung ninggalkeun urang pesen dina waktos nonworking)
  • Xperia kami
    Saha kami

    Ngeunaan industri

    Henan Suyuan Lanning Téhnologi Co., Ltd salaku salah sahiji Cina ngarah panalungtikan sarta manufaktur parabot usaha téhnologi daur ulang runtah, Tempatna di zhengzhouwe gaduh bisnis sakuliah 60 nagara sakuliah dunya. Urang nu éksportir kawentar kawat besi tua na daur ulang sambungan kabel garis produksi kayaning mesin sambungan kabel stripper na granulator kabel, garis produksi Runtah daur ulang motor, Tirus Runtah / karét daur ulang Equipment ...
    Maca deui
    WhatsApp Online Chat !