FAQs - Henan Suyuan Lanning Co., Ltd
  • LOCATION
    No.238 Selatan Tongbai Jalan, Zhongyuan District, Zhengzhou, Cina
  • nelepon AS
    + 86-13526863785
  • timing
    Mon-Jum: 9: 00 am-6: 00pm (Tulung ninggalkeun urang pesen dina waktos nonworking)
  • FAQ

    Loba ditanyakeun

    1.What nyaeta orientasi produk pausahaan anjeun?

    Simkuring keur aya di perlakuan bahya, recovery na dipake deui sumberdaya.

    2.What jenis ingkar / runtah bisa deal alat Anjeun sareng?

    wengkuan bisnis urang: sambungan kabel runtah, ban runtah, limbah radiator, motor runtah, limbah CCL / PCB (dewan Circuit), E-runtah, runtah pakét ubar Al-plastik, panerapan Runtah somah jsb

    3.What jenis bahan tiasa parabot separat anjeun?

    Dicampur ABS / PS, PMM / PC, pepet / PVC, PP / pe, Pa / ABS misahkeun;

    Aluminium / plastic misahkeun;

    Karét / silika gél / misahkeun palastik;

    Metal / misahkeun nonmetal.

    4.What jenis métode mayar anjeun nampi?

    T / T atanapi Irrevocable L / C dina tetempoan.

    5.What teh jaminan produk?

    5,100% brand anyar nalika ninggalkeun pabrik. Urang ngajamin kualitas mesin (teu kaasup bagian ngagem) pikeun sataun ti tanggal sidang amprok finish handapeun hidayah teknisi urang urang.

    Hoyong Anjeun gawekeun AS?


    WhatsApp Online Chat !