About us - Henan Suyuan Lanning Co., Ltd
  • LOKASI
    No.238 South Tongbai Road, Zhongyuan District, Zhengzhou, China
  • CALL US
    + 86-13526863785
  • TIMING
    Mon-Jum: 9: 00 am-6: 00pm (Mangga ninggalake kita pesen ing wektu nonworking)
  • 厂房 图片 1

    Henan Suyuan Lanning Technology Co., Ltd minangka salah siji saka wong-wong Tionghoa anjog riset lan manufaktur peralatan Enterprises teknologi sampah daur-ulang, Dumunung ing Zhengzhou, kita duwe bisnis kabeh liwat 60 negara ing saindhenging donya. We are ing exporter misuwur saka kabel kethokan lan kabel Recycling line produksi kayata mesin kabel stripper lan granulator kabel, garis produksi sampah daur-ulang motor, Tirus sampah / karet Recycling Peralatan, sampah Plastics Equipment Recycling, peralatan sampah Radiator Recycling, sampah sirkuit peralatan Papan ulang , sampah paket medicine peralatan ulang, zipper tembaga peralatan ulang, mesin tembaga, komplong ulang garis, sampah kulkas garis ulang, kethokan garis produksi radiator ulang lan garis produksi amba ukuran liyane. Njupuk konsep "inovasi ing ilmu lan teknologi" lan "pangayoman lingkungan", kita tansah nganut prinsip iki lan sinau konsep majeng kanggo nglakoni dhéwé kanggo ngrancang, ngembangaké lan Manufaktur pangayoman / sampah peralatan ulang lingkungan paling praktis lan biaya-efektif .

    We ngekspor luwih saka 5000 mranata peralatan ing basis tahunan. Recruit aplikasi saka teknologi, lampahipun Manajemen kualitas ketat, kualitas sawise-sales service, produk marketing ing Rusia, Singapore, Malaysia, Thailand, Vietnam, Afrika Kidul etc luwih saka 60 negara. Di senengi dening pelanggan ing ngarep lan luar negeri lan jurusan dhuwure evaluasi.

     

     


    WhatsApp Online Chat !