FAQs - Henan Suyuan Lanning Co., Ltd
  • LOKASI
    No.238 South Tongbai Road, Zhongyuan District, Zhengzhou, China
  • CALL US
    + 86-13526863785
  • TIMING
    Mon-Jum: 9: 00 am-6: 00pm (Mangga ninggalake kita pesen ing wektu nonworking)
  • FAQ

    PITAKONAN PALING SERING

    1.What punika orientasi produk perusahaan?

    We sing melu ing perawatan aman, Recovery lan nganggo maneh sumber.

    2.What jenis nolak / sampah bisa menehi hasil peralatan karo?

    orane katrangan kita bisnis: kabel sampah, ban sampah, sampah radiator, motor sampah, sampah CCL / PCB (Papan Circuit), E-sampah, sampah paket medicine Al-plastik, Perkakas sampah rumah tangga etc.

    3.What jenis bahan bisa peralatan separat Panjenengan?

    Campuran ABS / PS, PMM / PC, PET / PVC, PP / PE, PA / ABS pamisahan;

    Aluminium / plastik pamisahan;

    Karet / Silika gel / pamisahan plastik;

    Metal / pamisahan nonlogam.

    4.What jenis cara pembayaran sampeyan setuju?

    T / T utawa Irrevocable L / C ing ngarsane.

    5.What punika babar pisan produk?

    5,100% account anyar nalika ninggalake pabrik. We njamin kualitas mesin (kalebu bagean ngagem) kanggo setahun saka tanggal nyoba roto Rampung ing panuntun dhumateng Teknisi kita.

    Arep digarap US?


    WhatsApp Online Chat !