• LOKASI
    No.238 South Tongbai Road, Zhongyuan District, Zhengzhou, China
  • CALL US
    + 86-13526863785
  • TIMING
    Mon-Jum: 9: 00 am-6: 00pm (Mangga ninggalake kita pesen ing wektu nonworking)
  • Galaxy kita
    Sing kita

    ABOUT INDUSTRY

    Henan Suyuan Lanning Technology Co., Ltd minangka salah siji saka wong-wong Tionghoa anjog riset lan manufaktur peralatan Enterprises teknologi sampah daur-ulang, Dumunung ing zhengzhouwe duwe bisnis kabeh liwat 60 negara ing saindhenging donya. We are ing exporter misuwur saka kabel kethokan lan Recycling kabel line produksi kayata mesin kabel stripper lan granulator kabel, garis produksi sampah daur-ulang motor, Tirus sampah / karet Recycling Equipment ...
    Read More
    WhatsApp Online Chat !