• LOCATION
    No.238 Selatan Tongbai Jalan, Zhongyuan District, Zhengzhou, Cina
  • nelepon AS
    + 86-13526863785
  • timing
    Mon-Jum: 9: 00 am-6: 00pm (Tulung ninggalkeun urang pesen dina waktos nonworking)
  • Runtah radiator daur ulang garis

    Runtah radiator daur ulang garis

    jéntré produk

    video

    Tags produk

    Runtah radiator Crushing & daur ulang Line

    Raw waste:Various kind of warped radiator

    raw material加logo

    aplikasi:

    It is suitable for recycling the waste radiators from Air conditioning, automobile,etc... sorting out the copper, iron, aluminum.

    流程

     

    Crushed Radiator mixture before separating:

    2 (3)

     

    Final products after separating:

    final products

    Téhnologi Perkenalan:

    Nempatkeun materi ka crusher munggaran pikeun crushing primér sarta bahan ditumbuk conveying ku conveyor kana coét kadua. Bahan dina coét nu bakal ditumbuk kana panjang ti 3cm. Lajeng bahan indit ngaliwatan separation magnét kana beusi misah, lajeng separation Gravitasi pikeun misahkeun éta tambaga jeung aluminium. Garis produksi sadayana geus dikawasa ku tekanan négatip sarta dilengkepan jeung catcher lebu pulsa pikeun ngajawab masalah lebu.

    Ngalir bagan:

    aliran bagan

    Kaunggulan:

    1. Dibandingkeun téhnologi processing Éropa, prosés kami boga leungitna logam handap, urang nyoba ngurangan jumlah kali bahan keur ditumbuk, kukituna ngurangan generasi bubuk logam pikeun ngaronjatkeun efisiensi didaur ulang.

    2. crusher munggaran dirancang ku roller ganda na boga kauntungan tina noise lemah sareng torsi badag, sanggup crushing radiator dina ukuran badag.

    3. wilah of crusher mimiti dijieunna tina waja alloy, jeung prosés husus ngajadikeun hirup awét panjang ti sataun.

    4. Ngagunakeun separation graviti dua kali, nu ngaronjatkeun asihan accuracy.Sorting kaluar tina tambaga, aluminium, purity beusi> 99%

    5. Jeung ngolah katutup sarta sistem kempelan lebu, nu ka éféktif ngadalikeun mudal lebu.

    model kakuatan(Kw) Kaluaran (kg / h) Pamulihan persen (%) processing Diménsi 
    RL-800 95 800-1000 99 L * W≤ 350mm * 200mm,  T≤80mm; Beusi: T≤4mm 
    RL-1000 135 1200-1500 99 L * W≤ 1500mm * 800mm,  T≤80mm; Beusi: T≤4mm 
    RL-2000 310 1500-2000 99 L * W≤ 2000mm * 1000mm,  T≤250mm; Beusi: T≤8mm 

     

    2 (4)pictures 组合加logo

     



  • Saméméhna:
  • Teras:

  • WhatsApp Online Chat !