• LOCATION
    No.238 Selatan Tongbai Jalan, Zhongyuan District, Zhengzhou, Cina
  • nelepon AS
    + 86-13526863785
  • timing
    Mon-Jum: 9: 00 am-6: 00pm (Tulung ninggalkeun urang pesen dina waktos nonworking)
  • Radiator Tambaga & aluminium SEPARATOR

    Radiator Tambaga & aluminium SEPARATOR

    jéntré produk

    video

    Tags produk

    Runtah radiator Tambaga / alumunium SEPARATOR

    Lingkup aplikasi:

    Lapisan tunggal jeung radiator lapisan ganda tina radiators Runtah tina AC, radiators cacad tina pabrik AC, radiator of dipiceun Automobile kalawan Jarak pipa tambaga 19mm, 21mm, 25mm.

    fitur:

    1.completely jajan kaluar pipa tambaga ti aluminium foil, 

    2.In jihat kasalametan, urang nyetél éta lampu infra red di inlet bahan, sakali leungeun worker urang téh saluareun garis kaamanan lamun mesin digawé, mesin bakal ngeureunkeun ngajalankeun.

     

    model

     

    kapasitas

    kuantitas sabeulah (PCS) Diaméter sabeulah (mm) Jumlah platens (per platen) Diaméter platen (mm) Kakuatan (kw) Beurat (kg) Gemblengna Diménsi (mm)
    CAS-850 2-3ton / dinten 65 105 + 100 70 125 7 750 1700 * 1000 * 1100
    CAS-1200 3-5ton / dinten 117 105 + 100 121 125 7 1250 2100 * 1150 * 1100

     1 (2)

     

     



  • Saméméhna:
  • Teras:

  • WhatsApp Online Chat !