• LOCATION
    No.238 Selatan Tongbai Jalan, Zhongyuan District, Zhengzhou, Cina
  • nelepon AS
    + 86-13526863785
  • timing
    Mon-Jum: 9: 00 am-6: 00pm (Tulung ninggalkeun urang pesen dina waktos nonworking)
  • Hawa-ayeuna SEPARATOR graviti husus

    Hawa-ayeuna SEPARATOR graviti husus

    jéntré produk

    video

    Tags produk

    SEPARATOR graviti hawa:

    2-16121610543VN2-161216113P2923

    Lingkup aplikasi:

    Ieu lumaku pikeun sagala jinis bahan bubuk logam jeung separation non-logam,, bahan granular jeung bahan dicampur. separation nyaeta achieves nurutkeun gravitasi, ukuran partikel atawa bentukna. Hal ieu dipaké dina Pilihan ira jeung ngaleupaskeun impurity, beneficiation, rékayasa kimia, runtah kawat tambaga jeung plastik asihan, papan circuit runtah bubuk tambaga jeung résin bubuk asihan, separation na dipake deui logam runtah kalawan bédana graviti husus, plastik runtah kalawan bédana graviti husus tur industri lianna.

    fitur struktural:

    1. Ku ngagunakeun prinsip gantung hawa, alat-alat nu ngajadikeun bahan nu mibanda bédana graviti husus digantungkeun na stratify, sarta eta tiasa nyortir bahan kalawan graviti husus béda ku skala lauk gesekan ngawangun beungeut layar jeung aliran sudut timer beurat bahan.

    2. akurasi separation na fineness anu luhur, anu rentang asihan téh lega, tur lingkup asihan bisa disaluyukeun wenang antara 50mm-200 meshes.

    3. efisiensi asihan téh tinggi jeung rentang aplikasi téh lega.

    4. sirkulasi hawa otomatis ieu diadopsi, pakakas asihan na collectionin salah, struktur basajan tur kompak, sarta biasa dilengkepan perlengkapan panyabutan lebu pulsa pikeun mastikeun yén teu aya mudal lebu dina prosés asihan.

    5. Long jasa hirup; gampang masang jeung mertahankeun.

    model

    Volume hawa (m 3/ mnt)

    béja frékuénsi

    bahan layar

    Layar ukuranana Hole

    (Um)

     

    kakuatan

    (Kw)

    dimension sakabéh

    (Mm)

    beurat

    (kg)

    AGS-400

    805-1677

    40-200

    anyaman spiral stainless steel

    15-200

    0,75

    600 * 1250 * 1650

    520

    AGS-750

    1688-3517

    1.5

    900 * 1650 * 1680

    750

    AGS-1000

    2664-5628

    3

    1200 * 1850 * 1680

    1200



  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

      WhatsApp Online Chat !