• LOKASI
    No.238 South Tongbai Road, Zhongyuan District, Zhengzhou, China
  • CALL US
    + 86-13526863785
  • TIMING
    Mon-Jum: 9: 00 am-6: 00pm (Mangga ninggalake kita pesen ing wektu nonworking)
  • Sampah Radiator Recycling line

    Sampah Radiator Recycling line

    Detail produk

    video

    Tags Product

    Sampah Radiator crushing & Recycling Line

    Raw waste:Various kind of warped radiator

    raw material加logo

    aplikasi:

    It is suitable for recycling the waste radiators from Air conditioning, automobile,etc... sorting out the copper, iron, aluminum.

    流程

     

    Crushed Radiator mixture before separating:

    2 (3)

     

    Final products after separating:

    final products

    Teknologi Pambuka:

    Sijine materi kanggo ing sapinggiré pisanan kanggo ngremekake utami lan materi ulig ngaturaken dening conveyor menyang gilingan kapindho. Bahan ing gilingan bakal ulig menyang dawa saka 3cm. Banjur bahan tindak liwat pamisahan Magnetik kanggo wesi kapisah, banjur misahake Gravitasi kanggo misahake tembaga lan aluminium. Ing baris produksi kabèh dikuwasani déning meksa negatif lan dilengkapi catcher bledug pulsa kanggo ngatasi masalah bledug.

    Mili rata:

    FLOW rata

    Kaluwihan:

    1. Dibandhingake teknologi Processing Eropah, proses kita wis mundhut metal murah, kita nyoba kanggo ngurangi jumlah kaping bahan kang ulig, mangkono ngurangi generasi bubuk logam kanggo nambah efficiency ulang.

    2. crusher pisanan dirancang dening roller pindho lan duwe kauntungan saka kurang gangguan lan torsi gedhe, saged ngremekake radiator ing ukuran amba.

    3. Ing glathi crusher pisanan digawe saka logam campuran baja, karo proses khusus damel urip awet maneh saka setahun.

    4. Nggunakake misahake gravitasi loro kaping, kang nambah ngurutake accuracy.Sorting metu saka tembaga, aluminium, kemurnian wesi> 99%

    5. Kanthi Processing Ana lan bledug sistem koleksi, kang èfèktif ngontrol kebanjiran bledug.

    model Power (Kw) Output (kg / jam) Recovery Persen (%) Processing Ukuran 
    RL-800 95 800-1000 99 L * W≤ 350mm * 200mm,  T≤80mm; Iron: T≤4mm 
    RL-1000 135 1200-1500 99 L * W≤ 1500mm * 800mm,  T≤80mm; Iron: T≤4mm 
    RL-2000 310 1500-2000 99 L * W≤ 2000mm * 1000mm,  T≤250mm; Iron: T≤8mm 

     

    2 (4)pictures 组合加logo

     



  • Previous:
  • Next:

  • WhatsApp Online Chat !