• LOKASI
    No.238 South Tongbai Road, Zhongyuan District, Zhengzhou, China
  • CALL US
    + 86-13526863785
  • TIMING
    Mon-Jum: 9: 00 am-6: 00pm (Mangga ninggalake kita pesen ing wektu nonworking)
  • Integrasi-jinis Tembaga Kabel granulator

    Integrasi-jinis Tembaga Kabel granulator

    Detail produk

    video

    Tags Product

    Lingkup aplikasi:

    Ngremekake lan pamisahan tembaga lan plastik saka macem-macem saka kabel sampah / kabel;

    Pamisahan ing Tembaga, Wesi lan aluminium saka ulig Cu-Al radiator.

    fitur struktural:

    struktur Integrated, wilayah dikuwasani cilik, gampang kanggo nggunakake lan mindhah. Iku bisa dianggo sanalika daya ing ing lemah warata.

    Iku adopts PLC kontrol kabinèt, gampang operate.

    Minangka bagéyan penting saka tembaga lan pamisahan plastik, ing pamisah gravitasi adopts proses penundaan pamisahan aliran udara Italia, lan frekuensi geter lan materi ngambang kekuatan sumber online bisa sabenere diatur miturut macem-macem bahan.

    Sistem crushing adopts SKD-11 alloy alat nglereni, atose Processing bisa tekan HR58. Iku bisa njamin agul-agul crushing resistance dhuwur-ngagem uga minangka tenacity tartamtu sak karya. Dirancang minangka splayed struktur shearing sulih, ndadekake crushing luwih gampang.

    Peralatan sing dipigunakaké kanggo crushing kabel listrik adopts sistem cooling banyu supaya panas lan leleh saka materi sak jam apa.

    Tanduran lengkap wis sacara sakabèhané, lan dilengkapi majeng Penagih bledug pulsa, bisa nyegah polusi èfèktif.

    Ing tingkat Recovery tembaga saka peralatan iki tekan 99%, yen sampeyan pengin luwih ngurutake, pamisah elektrostatik kita bisa luwih diurutake.

    Keterangan:

    model Power of Crusher
    (KW)
    Power of Air conveying
    (KW)
    Power of Air separating
    (KW)
    Power of Dust Collector
    (KW)
    kapasitas
    (KG/H)
    bobot
    (KG)
    Sakabèhé Ukuran (mm)
    CG400 15 / 0.75 + 2.2 0.75 100-150 1800 2000 * 1850 * 2600
    CG600 37 3 3.75 2.2 300-400 3500 4200 * 1900 * 3800

    2 (9)

    2 (10)



  • Previous:
  • Next:

  • WhatsApp Online Chat !