• LOKASI
    No.238 South Tongbai Road, Zhongyuan District, Zhengzhou, China
  • CALL US
    + 86-13526863785
  • TIMING
    Mon-Jum: 9: 00 am-6: 00pm (Mangga ninggalake kita pesen ing wektu nonworking)
  • Netes Botol Silika Gel -Plastic Ngurutake Equipment

    Netes Botol Silika Gel -Plastic Ngurutake Equipment

    Detail produk

    video

    Tags Product

    Silika gel -plastic ngurutake peralatan

    Lingkup aplikasi:

    Kang utamané dipigunakaké kanggo ngurutake silika gel, karet lan plastik ing plastik tetep Perkakas sampah rumah tangga plastik, PP plastik lan silika gel in botol medical infus lan tas infus, jar baterei sampah lan plug gel silika, plastik lan silika gel in bahan ulig electrical liyane.

    fitur struktural:

    1. ngurutake Fisik, Ora polusi kanggo lingkungan; kurang biaya konsumsi energi peralatan lan operasi.

    2. Ing komponen inti saka peralatan sing diimpor, menthekake akurasi lan linuwih ing peralatan ngurutake; The PLC kontrol part karo layar operasi manual ndadekake operasi gampang.

    3. Ing bagéyan njero kontak karo materi adopts stainless steel lan Chrome plating, kang mundhak ing akurasi ngurutake lan ndawakake layanan saka peralatan.

    4. Nggunakake gesekan mirror lan sehat teori, plastik, silika gel lan karet sing kanthi kapisah, lan kemurnian ngurutake paling bisa tekan luwih saka 99%.

    5. Dilengkapi sistem luwes otomatis dipakani, sistem ngangkat materi, sistem ngurutake, materi bali otomatis lan produk discharging sistem final, ing tetanduran kabèh bisa dilakokno dening mung wong siji.

     

    model

    Power

    (KW)

    Output (KG / H)

    ngurutake tingkat

    (%)

    Sakabèhé ukuran

    (MM)

    bobot

    (KG)

    PSR-1250

    9,5

    600-1000

    99

    5580 * 2280 * 4250

    3500

    PSR-1800

    12,5

    800-1200

    99

    5580 * 3150 * 4250

    4800



  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

      WhatsApp Online Chat !