• LOKASI
    No.238 South Tongbai Road, Zhongyuan District, Zhengzhou, China
  • CALL US
    + 86-13526863785
  • TIMING
    Mon-Jum: 9: 00 am-6: 00pm (Mangga ninggalake kita pesen ing wektu nonworking)
  • Air-saiki pamisah tartamtu gravitasi

    Air-saiki pamisah tartamtu gravitasi

    Detail produk

    video

    Tags Product

    separator gravitasi Air:

    2-16121610543VN2-161216113P2923

    Lingkup aplikasi:

    Ditrapake kanggo kabeh jinis bahan bubuk logam lan misahake non-logam,, bahan granular lan bahan campuran. misahake punika tekan miturut gravitasi, ukuran partikel utawa wangun. Kang digunakake ing pilihan gandum lan aman kotor, beneficiation, kimia, sampah tembaga lan plastik ngurutake, Circuit Boards sampah wêdakakêna tembaga lan resin wêdakakêna ngurutake, misahake lan nganggo maneh saka logam sampah karo prabédan tartamtu gravitasi, plastik sampah karo prabédan tartamtu gravitasi lan industri.

    fitur struktural:

    1. Kanthi nggunakake prinsip online penundaan, peralatan ndadekake bahan karo prabédan tartamtu gravitasi nundha lan stratify, lan bisa Ngurutake bahan karo gravitasi tartamtu beda dening ukuran iwak gesekan shaped lumahing layar lan aliran amba poto-bobot materi.

    2. Akurasi misahake lan fineness sing dhuwur, sawetara ngurutake iku sudhut, lan sawetara ngurutake bisa diatur arbitrarily antarane 50mm-200 meshes.

    3. Ing efficiency ngurutake dhuwur lan sawetara aplikasi sudhut.

    4. online circulation otomatis wis diadopsi, nyetel ngurutake lan collectionin siji, struktur prasaja lan kompak, lan dilengkapi karo peralatan bledug aman pulsa kanggo mesthekake yen ana kebanjiran bledug ing proses ngurutake.

    5. Long layanan gesang; gampang kanggo nginstal lan njaga.

    model

    Volume Air (m 3/ min)

    kedher frekuensi

    materi layar

    Layar ukuran Lubuk

    (Sing)

     

    Power

    (Kw)

    ukuran sakabèhé

    (Mm)

    bobot

    (Kg)

    AGS-400

    805-1677

    40-200

    Weaving spiral stainless steel

    15-200

    0.75

    600 * 1250 * 1650

    520

    AGS-750

    1688-3517

    1.5

    900 * 1650 * 1680

    750

    AGS-1000

    2664-5628

    3

    1200 * 1850 * 1680

    1200



  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

      WhatsApp Online Chat !