• LOKASI
    No.238 South Tongbai Road, Zhongyuan District, Zhengzhou, China
  • CALL US
    + 86-13526863785
  • TIMING
    Mon-Jum: 9: 00 am-6: 00pm (Mangga ninggalake kita pesen ing wektu nonworking)
  • Radiator Copper & aluminium pamisah

    Radiator Copper & aluminium pamisah

    Detail produk

    video

    Tags Product

    Sampah Radiator Tembaga / aluminium pamisah

    Lingkup aplikasi:

    lapisan siji lan radiator lapisan kaping pindho saka radiator sampah saka AC, radiator risak manufaktur air conditioning, Radiator saka Dibuwak Automobile karo Distance pipo tembaga 19mm, 21mm, 25mm.

    Feature:

    1.completely Strip metu pipo tembaga saka aluminium foil, 

    2.In syarat-syarat safety, dibangun ing cahya infrared ing welingan saka bahan, sapisan tangan buruh kang ngluwihi baris safety nalika mesin apa, mesin bakal mungkasi mlaku.

     

    model

     

    kapasitas

    jumlahe Blade (Pcs) Diameter saka agul-agul (mm) Jumlah platens (per platen) Diameter saka platen (mm) Power (kw) Bobot (kg) Sakabèhé Ukuran (mm)
    CAS-850 2-3ton / dina 65 105 + 100 70 125 7 750 1700 * 1000 * 1100
    CAS-1200 3-5ton / dina 117 105 + 100 121 125 7 1250 2100 * 1150 * 1100

     1 (2)

     

     



  • Previous:
  • Next:

  • WhatsApp Online Chat !