• LOKASI
    No.238 South Tongbai Road, Zhongyuan District, Zhengzhou, China
  • CALL US
    + 86-13526863785
  • TIMING
    Mon-Jum: 9: 00 am-6: 00pm (Mangga ninggalake kita pesen ing wektu nonworking)
  • Motor crushing ulang line producton

    Motor crushing ulang line producton

    Detail produk

    video

    Tags Product

    Motor crushing Line Produksi Recycling
    ditrapake Scope:
    stator Motor, Motor rotor, trafo Cilik, Valve, meter Water, Kuningan dicampur plastik, tembaga Liyane, wesi lan dicampur plastik.
    Teknologi Pambuka:
    Motor crushing line produksi ulang utamané dipigunakaké kanggo ulang kethokan logam saka tembaga, wesi lan plastik. We tresna materi pisanan, lan misahake tembaga, wesi, plastik liwat sistem misahake Magnetik lan gravitasi.

    Kaluwihan:
    1. tata peralatan cukup, bisa nangani macem-macem bahan, efficiency dhuwur ekonomi karo kapasitas gedhe.
    2. Hammer crusher karo dhuwur-kacepetan, akeh bahan dhuwur kekuatan bisa kanthi lan kanthi cepet bejat.
    3. kemampuan Processing Kuwat, operasi stabil
    4. degree High automation, dipakani seragam karo sesambungan
    5. glathi sing digawe saka baja alat khusus, kang luwih awet lan kuat
    misahake Magnetik 6. Multi-saluran digunakake kanggo sistem aman Iron, karo efficiency misahake dhuwur
    7. kanthi sistem cooling, kanggo nggawe manawa peralatan bisa tahan operasi mbukak dhuwur
    8. kontrol Efektif bledug dening nggunakake peralatan bledug aman

     

    jeneng

    model

    Power

    (Kw)

    kapasitas

    (kg / jam)

    Scope ditrapake

    Motor stator

    Motor Rotor

    Motor crushing Recycling

    Line Produksi

    DJ-650

    72

    800-1500

    φ≤100mm ,

    (H) ≤25mm

    φ≤40mm ,

    sumbu  φ≤10mm

    DJ-800

    92

    1000-2000

    φ≤150mm ,

    (H) ≤35mm

    φ≤60mm ,

    sumbu  φ≤15mm

    DJ-2000

    115

    1500-3000

    φ≤200mm ,

    (H) ≤ 50mm

    φ≤80mm ,

    sumbu  φ≤20mm

    DJ-5000

    350

    4000-6000

    φ≤260mm ,

    (H) ≤ 70mm

    φ≤100mm ,

    sumbu  φ≤25mm

    Sadurunge & nbsp; Processing:

    69cbeeebff96be50



  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

      WhatsApp Online Chat !