• LOKASI
    No.238 South Tongbai Road, Zhongyuan District, Zhengzhou, China
  • CALL US
    + 86-13526863785
  • TIMING
    Mon-Jum: 9: 00 am-6: 00pm (Mangga ninggalake kita pesen ing wektu nonworking)
  • komponèn elektronik dismantling Machine

    komponèn elektronik dismantling Machine

    Detail produk

    video

    Tags Product

    Sampah sirkuit Papan komponèn elektronik mesin dismantling:

    Lingkup aplikasi:

    Dismantling lan pamisahan ing bagian lan komponen elektronik saka macem-macem dibuwak Boards kluwarga Perkakas sirkuit.

    fitur struktural:

    1. Circuit Papan komponèn elektronik scraper conveyor: dumadi saka pawon aman timah, mesin otomatis dismantling, exhaust bledug otomatis lan bledug sistem koleksi, platform conveyor, dismantling kamar lan bagéan kontrol listrik, sing jurusan dhuwure automation saka peralatan, ngganti dismantling manual, shorten wektu dismantling, lan nutupi area cilik, etc.

    Papan 2. Circuit suhu dhuwur komponèn elektronik dismantling mesin: tank utama saka papan sirkuit suhu dhuwur mesin dismantling nggunakake No. 45 plate baja anti-gondhelan 6mm-nglukis, lan tembok njaba wis terisolasi karo katun insulating kanggo nyegah mundhut saka suhu lan teknologi produksi cocog; aman lan dipercaya, stabil kinerja, awet lan liyane ciri, nggunakake piranti panas otomatis saka kontrol otomatis suhu, sumber air dipeksa lan flameout kontrol poto-kontak, lan nyiyapake pengawetan otomatis memori saka suhu saben wektu. Iku alat becik indispensable ing wilayah produksi industri papan sirkuit elektronik.

     

    perancangan

    model

    Power (kw)

    ukuran njaba (mm)

    Jumlahe (pesawat)

    Bobot (kg)

    pawon aman Tin

    SY-600

    3.2

    650 * 450 * 750

    2

    85

    mesin dismantling otomatis

    SY-750

    1.5

    6500 * 1100 * 1700

    1

    1250

     

    model

    Range suhu (℃)

    Kacepetan (r / min)

    Power (kw)

    ukuran njaba (mm)

    Bobot (kg)

    SY-80-90

    25-300

    5-60

    3.75

    1680 * 980 * 1420

    585

    SY-90-110

    25-300

    5-60

    4.75

    1880 * 1080 * 1580

    870

    1 (8)1 (1)1 (3)



  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

      WhatsApp Online Chat !