• LOKASI
    No.238 South Tongbai Road, Zhongyuan District, Zhengzhou, China
  • CALL US
    + 86-13526863785
  • TIMING
    Mon-Jum: 9: 00 am-6: 00pm (Mangga ninggalake kita pesen ing wektu nonworking)
  • Circuit Papan Recycling Line

    Circuit Papan Recycling Line

    Detail produk

    video

    Tags Product

    Circuit Papan peralatan ulang

    Lingkup aplikasi:

    Kang digunakake kanggo pamisahan logam lan non-logam ing bahan, kaya papan sirkuit sampah, CCL, Circuit Boards, bit lan bêsik, lan mbalek logam lan bubuk resin ing bahan sing.

    Tambahan saka peralatan:

    1. kabeh baris Déwan nggunakake program cerdas kontrol otomatis lan wong-mesin antarmuka tutul layar PLC, supaya malah dipakani saka kabeh line produksi lan tumata karya bisa temen maujud.

    2. Struktur Kompak, tata cukup, stabil kinerja, perawatan brebeg saka peralatan crushing.

    3. Sisih crushing migunakake shredding, smashing lan crushing pangolahan, lan sirkulasi cooling banyu digunakake nang njaba kamar crushing.

    4. Gunakake negatif sistem meksa dipakani lan sistem bledug aman pulsa nyuciang lingkungan apa.

    5. part ngurutake adopts babagan ngurutake digabungake karo pilihan ati statis, supaya tingkat Recovery logam bisa nganti luwih saka 99%.

    1 (5)

    1 (6)

    1 (7)1 (1)1 (2)



  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

      WhatsApp Online Chat !